Jullie zijn op zoek naar een fotograaf!

Voor een zwangerschapshoot, familieshoot, kindershoot of misschien wel voor jezelf.Livingfairytales legt deze momenten in een sprookjesachtige wereld vast.
Geen standaard portretten of lege studio.

Fotoproducten

Na de fotoshoot wil je keer op keer kunnen genieten van de foto’s. Livingfairytales maakt niet alleen perfecte en sprookjesachtige foto’s, maar biedt ook verschillende afdrukmogelijkheden voor de foto’s. Daarbij kun je denken aan een foto op canvas of plexiglas voor aan de wand of (kleine) fotoalbums om bijvoorbeeld cadeau te doen aan opa, oma, tante of oom. Op de dag van de shoot vertel ik je graag over de mogelijkheden.

Werkwijze Livingfairytales


Om de perfecte foto te kunnen maken, spreek ik graag voorafgaand aan de shoot welke kleuren en accessoires jullie kunnen dragen.Of jullie geven dit uit handen en ik regel passende kleding. Voor een fotoshoot werk ik uitsluiten op locatie.

Op de dag van de fotoshoot, nemen we alles eerst even door; we kiezen de accessoires uit en ik laat zien welke mogelijkheden er zijn om de foto’s op af te drukken. Voordat ik aan de slag ga, tekenen we het contract.

Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan een unieke ervaring!