DSC_4348.jpg

little fairytales

lees hier meer over de newbornshoots van Livingfairytales

livingfairytales.jpg
 

Newbornshoot

Je bent in verwachting! Wat een spannende, maar vooral ook bijzondere tijd.
Over een paar maanden, weken of dagen mogen jullie samen een lief, klein wondertje verwelkomen. De periode na de bevalling is een prachtige periode, waarin er van alles gebeurt. Jullie krijgen veel aandacht, telefoontjes en bezoek van vrienden en familie en zelf moet je ook even wennen aan de nieuwe situatie. De eerste weken gaan zo snel! Een newborn shoot is een fantastische manier om de herinneringen aan de eerste weken van jouw kindje vast te leggen.

 

 

Sprookjesachtig mooi

Pasgeboren kindjes zijn van zichzelf al sprookjesachtig mooi; ze zijn zo klein en flexibel! Tijdens een newborn shoot maak ik gebruik van deze elementen en versterk ik het onschuldige en kwetsbare. Dat doe ik door mijn manier van fotograferen, maar ook door gebruik te maken van kleurige accessoires. Na de fotoshoot bewerk ik de foto’s om jouw wolk van een baby nóg mooier te maken.

 

 
newborn fotoshootjpg
 
newborn fotografie.jpg
livingfairytales sprookjes achtige fotografie
 

Fotoproducten

Na de fotoshoot wil je keer op keer kunnen genieten van de foto’s. Livingfairytales maakt niet alleen perfecte en sprookjesachtige foto’s, maar biedt ook verschillende afdrukmogelijkheden voor de foto’s van je kindje. Daarbij kun je denken aan een foto op canvas of plexiglas voor aan de wand of (kleine) fotoalbums om bijvoorbeeld cadeau te doen aan opa, oma, tante of oom. Op de dag van de shoot vertel ik je graag over de mogelijkheden.

 

Werkwijze Livingfairytales

Om de perfecte foto te kunnen maken, hoor ik graag voorafgaand aan de shoot welke kleuren en accessoires jullie mooi vinden. Ik verzamel de accessoires, maak daarvan drie à vier setjes en neem deze op de dag van de shoot mee. Voor een fotoshoot werk ik uitsluiten op locatie, bij jullie thuis.

Op de dag van de fotoshoot, nemen we alles eerst even door; we kiezen de accessoires uit, ik help je (indien gewenst) bij het uitzoeken van de kleding en ik laat zien welke mogelijkheden er zijn om de foto’s op af te drukken. Voordat ik aan de slag ga, tekenen we het contract.

 

Werkomgeving

Omdat lichtinval heel bepalend is bij fotografie, zoek ik zelf een geschikt plekje voor de fotoshoot in jullie woning. Daarnaast staan hygiëne en veiligheid van jouw kindje bij mij voorop. Dat betekent dat ik voor de fotoshoot mijn sieraden afdoe en mijn handen grondig was. Ook tijdens de shoot reinig ik mijn handen geregeld met antibacteriële gel.

De fotoshoot!

En dan is het zover: de fotoshoot! Tijdens de shoot mag je me helpen, maar dat hoeft niet. In principe heb ik geen hulp nodig, dus je mag ook gewoon lekker kijken en genieten. Bij het maken van de foto’s pas ik me aan, aan het tempo van jouw kindje. Soms kan het zijn dat de foto’s snel gemaakt zijn, andere keren duurt het wat langer. Meestal duurt een shoot – met tussenpozen –zo’n twee à drie uur.

 
newborn baby fotografie.jpg
newborn sprookjes.jpg
 
livingfairytales sprookjes fotografie.jpg
 

Waar je rekening mee moet houden

Ook baby’s hebben soms hun dag niet. Lukt het ons niet om je kindje rustig te krijgen op de dag van de shoot, dan plannen we gewoon een nieuwe afspraak in. Dat is helemaal niet erg en gebeurt vaker!

Na de shoot heb ik twee weken de tijd nodig om de foto's te bewerken. Ik bewerk minimaal twintig foto’s en als dat klaar is, stuur ik een berichtje om een afspraak te maken. Ik kom dan bij je thuis om de foto’s te presenteren. Op die dag ontvang je de foto’s (in klein formaat) op USB en bespreken we welke producten en grote bestanden je graag wilt ontvangen.

De prijzen en voorwaarden

Hier vind je de prijslijst van een Newborn shoot van Livingfairytales. Daarnaast bied ik je de mogelijkheid om gebruik te maken van een voordeelpakket. Je ontvangt dan, na het eerste mailcontact, een factuur van me. Zodra deze is betaald, staat de shoot vast.

Op de dag van de shoot, tekenen we ook een contract, waarbij je akkoord gaat met mijn algemene voorwaarden.

Heb je vragen, laat het me dan gerust weten. Ik kijk er naar uit om jullie lieve, kleine kindje te mogen fotograferen!